Pris & Packetlösningar

Jag ger vuxna möjligheten att uppgradera sitt liv till nästa nivå av dem själva med frihet, trygghet och förtroende så att de kan stå i sin fulla kraft och potential och leva det liv de önskar.
Låt mig guida dig till din Frihet.

 

Låt oss boka tid tillsammans

Jag erbjuder olika paket med lösningar för att hjälpa dig att blomstra i livet!
Allt börjar med att vi pratas online villkorslöst och går sen vidare om man vill.

Exakt hur många sessioner som behövs kan jag inte säga då det är helt individuell beroende på person, hur länge man haft problemet etc. Det jag märkt tydligt är att även om man tycker att en session gav resultat så blir det ännu bättre och en djupare transformation och förståelse med ytterligare sessioner. Jag brukar säga 1-4 sessioner och de flesta behöver 2-3 för ett fantastiskt resultat.

Se detta som en resa. Din resa mot din frihet från problemet.
Jag tar även fram specialpaket direkt till dig och dina behov.
Detta är en investering i ditt Liv & Välmående.

Livstransformation 30 dagar

Investering: 4500,-

Detta får du:

 • 20 minuters onlinesamtal om vad du behöver och önskar dig
 • 1 st transformerande RTT ™ session på ca 2-2,5h face-to-face eller online
 • 21 dagars skräddarsydd personlig audioinspelning som befäster det nya mindset
 • 20-30 minuters uppföljningssamtal online efter 3 veckor
 • E-mail support i 30 dagar (mån-fredag, kl. 09-17)
 • Möjlighet att uppgradera till 90 dagars Livstransformationen /VIP

30 dagars paket

 • Vi arbeta på djupt rotad, motstånds- eller negativ-blockering
 • Vi djupdyker i det som är viktigast för dig i ditt liv just nu
 • Uppföljningssamtal för att ge support, feed-back och att se om du behöver mer hjälp.

 


Jag rekommenderar det varmaste att om man haft sitt/sina problem under lång tid, kanske under nästa hela ens liv eller vuxna liv att uppgradera till 90 dagars Livstransformation. Här går jag in också med coaching. Hypnosen är för det som har varit och coachingen tar en framåt. Kombinerat är det en superkraft!

 I 90 dagars programmet använder vi oss av ett program som gör att vi kan följa din utvecklig mer ingående och detaljerat, det ger så mycket extra mervärde och jag stöttar dig ännu mer.

Detta ÄR en investering. Du investerar i Dig och din framtid.
Vad kostade din senaste semester eller renovering? Troligen förändrades inte ditt liv eller helade dig eller förbättrade alla dina relationer.  Denna Livstransformation gör det. Jämför med vad det kostar dig att INTE läka. Vad kostar oron, den dåliga självkänslan, känslan av att inte duga? Addera det och jämför det med den här investeringen så ser du att det inte är någon tvekan om att det är väl värt det och du är värd det. Det är en investering som kommer att förändra ditt liv till det bättre för alltid.

Jag delar med mig av Min 90 dagars resa

Läs Monikas och Sofias 90 dagars resa


Livstransformation 90 dagars med coaching

Detta är din livs resa och investering i ditt liv och välmående.

När du känner att du behöver ömsa skinn, verkligen skapa ditt nya liv & ditt nya du.
En fantastisk resa till nya nivåer, möjligheter och frihet!
Möjlighet att uppgradera till VIP Livstransformation

Boka först ett gratis samtal och jag berättar mer.

90 dagars paket med coaching

 • Vi arbeta på flera djupt rotade, motstånds- eller negativ-blockeringar
 • Vi djupdyker i det som är viktigast för dig i ditt liv just nu, hittar roten och installerar ditt nya mindset
 • Viktiga uppföljningar för att se vad som hänt, feed-back och hur vi går vidare
 • Coachingsessioner för att superladda dig själv och ditt sinne, att befästa totalt ditt Nya Liv
 • Vi använder ett coahingprogram där jag kan ge dig ännu mera hjälp, där vi kan till fullo följa din utveckling. Det ger extra mycket mer-värde både för dig och mig.
 • personlig mentor som guidar och stöttar dig till fullo under 3 månader
 • speciella exklusiva bonusar och personligt material

Exklusivt 1 on 1 VIP Livstransformation 6 månader

Ge dig ut på en VIP transformerande resa som kommer att förändra ditt livs och dess riktning!
Föreställ dig vad du skulle kunna göra under de kommande sex månaderna med din egen personliga mentor vid din sida - någon som är hängiven och dedikerad till din framgång, din resa, din transformation. Någon som tror på dig helt och hållet och vet precis hur man stöttar och guidar dig för att nå dina stora drömmar och mål!

Investera i dig själv som aldrig förr och kliv in i ett liv med gränslösa möjligheter.

Boka ett gratis samtal där jag sedan utformar ett helt skräddarsytt program så att du kan uppnå de resultat du önskar.

VIP Livstransformation 6 månader

 • Vi arbeta på flera djupt rotade, motstånds- eller negativ-blockeringar
 • Vi djupdyker i det som är viktigast för dig i ditt liv just nu, hittar roten och installerar ditt nya mindset
 • Viktiga uppföljningar för att se vad som hänt, feed-back och hur vi går vidare
 • Coachingsessioner för att superladda dig själv och ditt sinne, att befästa totalt ditt Nya Liv
 • Vi använder ett coachingprogram där jag kan ge dig ännu mera hjälp, där vi kan till fullo följa din utveckling. Det ger extra mycket mer-värde både för dig och mig.
 • personlig mentor som guidar och stöttar dig till fullo under 6 månader
 • speciella exklusiva bonusar och personligt material

Är 90 dagars Livstransformation/VIP något för dig?

 

Detta program är för dig som säger ja till

Ja! Jag är helt engagerad i detta och jag är redo att gå all in för att få det resultat som jag är värd

Ja! Jag kommer låta mig guidas av Jenny och göra så gott jag kan

Ja! Jag är värd att satsa på mig! Det är min tid nu!

Ja! Jag är redo att stå i min fulla kraft

Ja! Jag väljer att prioritera mig, mitt välmående och mitt liv.

Ja! Jag är redo för en fantastisk uppgraderad version av mig själv


Jag vet att jag kan uppnå det jag vill

Jag sökte mig till hypnosterapi för att jag ville ha snabba resultat. Jag upplevde ofta att jag nedstämd både utan orsak och för att jag inte lyckades med de mål jag satte upp för mig själv. Jag förstod inte varför jag inte "lyckades" uppnå saker jag ville. Jag hade många uppsatta regler för mig själv. Det var många måsten, saker jag var tvungen att göra eller att känna eller inte känna. Jag hade problem med oro och överkonsumtion av alkohol, mat, shopping, upplevelser osv.

Efter mina 90 dagar känner jag mig mycket lugnare. Det känns som jag har en annan ro i kroppen, fastän jag inte ens insåg att jag var stressad innan. Jag känner att jag har makt över mig själv, jag har ett självbestämmande och en annan tillit till mig själv. Jag vet att jag kan uppnå det jag vill. Jag har insett att jag tidigare försökte fly från mina känslor, vilket jag slutat med. Nu accepterar jag dem och går med på att känna dem, vilket gör den stora skillnaden. Då går känslorna över mycket snabbare. Det gör att jag kan sluta med flyktbeteenden och distraktioner.

Jag har inte alls lika höga krav på mig själv. Jag är snällare mot mig själv. Mina tidigare krav tror jag hade med rädsla eller bristande självtillit att göra. Nu när jag är snällare mot mig själv och inte lika hård, upplever jag att jag presterar mer. Jag jobbar med mig själv istället för mot mig. Jag känner att jag kan vara mer sann mot mig själv och vem jag egentligen är, och bry mig mindre om vad andra tycker. Det känns som att jag kan se mig själv klarare och tydligare. Sofia
 Det är en livsinvestering. Av att våga tro på sig själva igen och återfå gnistan i livet

Jag var totalt slutkörd på alla plan i livet. Jag kallade på Jenny och hon hörde mig och kom till mig. Jag var väldigt medtagen i kropp, sinne och själ när vi startade. Hade helt tappat bort mig själv. Jag upplevde mycket inre och yttre stress. Svår smärta och sömnproblem utav det. Brist på energi, en klassisk ME om man vill tro på det.
Jag hade sökt hjälp tidigare på alla möjliga håll, men Jennys Livsterapi och Hypnosterapi har ett helhetsgrepp som inget som jag har stött på tidigare i mitt liv. Det inkluderar allt!

Det har varit en fantastisk resa. En resa in i mig själv. Trodde aldrig det skulle kunna hända så mycket på så kort tid, det är som en express utveckling av mig själv.  Vi började i en ende och slutade i något helt annat. Jag har lärt mig så mycket om mig själv och hur livet fungerar. Vi kan välja det som händer, det vi fokuserar på - och att det växer. Jag tycker det är roligt att skapa MONIKA WOW !  Det är en härlig person.
Jag har lärt mig så mycket om mig själv och livet den här sommaren. Jag har fått så många nya fina verktyg att ta till och Jenny har varit fantastisk och verkligen "hållt mig i handen". Nu ska fjärilen flyga själv, och det killar lite i magen! Jag väljer LIVET. Monika


Jag rekommenderar absolut detta till andra!

Jag kände att jag hade kommit till en punkt att jag ville förändra mig själv, mina tankar och beteende. Att komma vidare och utveckla mig själv. Det började i augusti efter sommaren som vi träffades första gången. Jag var väldigt stressad och hade ganska låg självkänsla och kände mig väldigt vilsen. Jag beskrev för Jenny hur min situation såg ut med barn varannan vecka, ett nytt boende etc. Första sessionen var jag väldigt hoppfull och tyckte att det kändes spännande. Efteråt kände jag mig mycket gladare och tänkte att nu kör vi! Det var en förlösande känsla. Jag började lyssna på inspelningen och efter någon vecka kände jag mig lite mer avslappnad. Jag blev taggad och kände en stor livslust.

Veckorna gick och jag minns vid ett tillfällen att luften gick ur mig lite och började tvivla lite på allt igen. Vi hade vårt uppföljning och coachning och kände efter det att jag fick tillbaka knistan igen. Jenny har varit väldigt stöttande och förstående och har funnits där hela tiden för mig. Hon har hjälpt till att leda mig rätt när tankarna har kommit på villovägar.

En sammanfattning efter dessa 90 dagar känner jag mig betydligt lugnare och min självkänsla har stärkts och fortsätter bli starkare. Jag finner ett lugn och en trygghet i mig själv som person. Lärt mig att säga ja och nej till saker. Lyssna på mig själv, Vad vill du egentligen?

Och det bästa av allt, resan fortsätter. Lars

Har du frågor eller funderingar?

Boka nu en gratis 20 minuters online tid så pratas vi vid