Hur går sessionen till?

Du & jag arbetar tillsammans


Vi börjar med att boka ett kostnadsfritt samtal där du berättar om det som du vill förändra i ditt liv.

Om du vill gå vidare så skickar jag ett arbetsblad via mail till dig som du fyller i och därefter returnerar. Vi kommer överrens om tid för själva sessionen, om du kommer till mig eller vi har den via Zoom.
Vårt möte startar med att jag ordentligt går igenom det som du har skrivit på arbetsbladet och samtalar. Jag frågar och tar reda på vad du verkligen önskar att få ut av vårt möte samtidigt som jag skriver noteringar. (denna del är inte med vid gruppsessioner)

Jag använder mig av olika tekniker för att försätta dig i ett skönt avslappnat tillstånd av hypnos. Detta stadium känns som djup avslappning, och du är i full kontrol och du kommer att komma ihåg allt vad som sker under sessionen. I detta avslappnade tillstånd bjuder vi in ditt undermedvetna som VET varför, orsaken, anledningen til att du har det som du önskar förändra. Jag tar dig bakåt i tiden, till scener som har allt att göra med var dina djupare övertygelser (som driver ditt nuvarande beteende) kommer ifrån och där hittar ditt undermedvetna roten. Vi kommer helt enkelt att ha ett samtal där du blundar och du har tillgång till hela din hjärna.

Nu kan du se dessa scener med nya ögon, med vuxna ögon, förstå vad det var som hände, vilka "sanningar" som du skapade och vilken betydese de hade. Tillsammans tar vi och ändrar betydelsen av dem, uppgraderar sinnet och installerar en ny mening och starka, kraftfulla förslag och nya sanningar som fullt stödjer dig där du vill vara i livet.

Den sista delen tar jag och spelar in och här fortsätter vi med att installera det du önskar, "livet utan problemet" med positiva, klara ord. När denna del är klar tar jag dig försiktigt tillbaka ut ur hypnosen, vi pratar en liten stund och landar. Inspelningen skickar jag sedan till dig så att du kan lyssna på den i minst 21 dagar. Då hjärnan lär sig genom repetition så programerar du nu in nya ord, vanor, känslor och tankar.

Jag håller kontakten och är det något så finns jag är som coach och stöd. Vi gör en uppföljning efter ca 3 veckor för att se ur det gått, vad som hänt och förändrats. Att Du som klient tar aktiv del i din transformation/ditt tillfrisknande är en mycket viktig del av RTT™ !

Understanding is power

and understanding in hypnosis is the most liberating, healing, extraordinary power there is!

Är du nyfiket på att veta mer?

Boka nu en gratis 20 minuters online tid så pratas vi vid